מחיקה והעברת משתמשים

מחיקה והעברת משתמשים

ייתכן שיהיה עליך למחוק משתמש מחשבון CRM כאשר הוא יפסיק את השירות בארגון. לפני מחיקת המשתמש חשוב שתעביר את הרשומות שבבעלותו ואת אלה שהוקצו להם על סמך תצורות ספציפיות למשתמשים אחרים. ב- CRM, בעת מחיקת המשתמשים תתבקש:
  1. מחק מבלי להעביר את הרשומות: באפשרותך להשתמש באפשרות זו אם הרשומות בבעלות משותפת של משתמשים אחרים בארגון.
  2. מחק לאחר העברת הרשומות הבאות:
    1. כל הרשומות הפתוחות (במודולים של מבצעים ופעילויות) בבעלות המשתמשים (רשומות סגורות הנמצאות בבעלות המשתמש שנמחק ימשיכו להציג את שם המשתמשים).
    2. כל התצורות הקשורות להקצאה המתבצעות ברשומה כגון זרימות עבודה, הקצאת בעלים, עדכוני שדה שהמשתמש השתתף בה.
    3. כל הקריטריונים מבוססי הכלל המשויכים למשתמש (רק אם המשתמש הוא בעל רשומה) כגון תצוגות מותאמות אישית, זרימות עבודה, אישורים, הסלמת תיקים, וכו'.

נקודה שחשוב לזכור
רק מנהל העל בארגון יכול למחוק משתמש.
אם המשתמש שנמחק שילב יישומים נוספים בחשבון CRM, שילובים אלה יושבתו.
מחיקת משתמש אינה זהה לסגירת חשבון ComeUnity שלהם. הם נמחקים רק מחשבון ה-CRM ולכן ימשיכו להיות חלק מרישיון המשתמש הנרכש הכולל. אם אתה צריך להפחית את רישיונות המשתמש, עיין במינויים.
שם המשתמש שנמחק עדיין יופיע בשדות חיפוש המשתמשים ובבעלות משותפת ברשומה.
אם לא בוחרים בהעברה כעת, משתמשים יכולים להשתמש בהמשך באפשרות העברת המונים במודולים הבודדים כדי להעביר את הרשומות שבבעלות המשתמשים שנמחקת מ- CRM.

למחיקת משתמש
  1. עבור אל הגדרה> משתמשים ובקרה> משתמשים.
  2. בחר את המשתמש ולחץ על מחק משתמש זה.
  3. בחלון הקופץ מחק משתמש, בצע את הפעולות הבאות:
  4. בחר מחק ללא העברה, אם אינך מעוניין להעביר רשומות.
  5. בחר העבר עכשיו, אם ברצונך להעביר משתמשים.
  6. בהעברה כדי לבחור משתמש מהרשימה הנפתחת.
  7. בחר רשומה בעלות, הקצאה, קריטריונים.
לחץ על מחק.

מחיקת משתמשים כאשר היררכיית הדיווח מופעלת

אם למשתמש שאתה מוחק יש משתמשים אחרים המדווחים אליו, תוכל:
  1. העבר את הכפופים למשתמש אחר בתפקיד שווה או עליון.
  2. השאר את הכפופים ללא דיווח.